Technische vacatures

Benieuwd naar de laatste technische vacatures?

Vacatures

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt!

Vacatures

Voor de volgende stap in je Engineering carrière !

Engineering vacatures

Detachering technische functies high tech

Gespecialiseerd in de high tech industrie

Westmore bemiddelt en adviseert technische professionals, stafmedewerkers en managers in de hightech maakindustrie in het Brainport gebied.

Niet gepubliceerde vacatures

Veel vacatures binnen de techniek vindt je alleen bij Westmore.

Wij komen dagelijks bij onze grote klanten en ons personeel over de vloer en werken intensief met hen samen. Daarom kennen wij vaak interessante vacatures nog voordat dat ze zijn gepubliceerd. Zo kunnen wij snel schakelen en de juiste kandidaten direct bij hen voorstellen.

Stuur ons je CV wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe baan binnen de techniek!

Mooie banen bij aantrekkelijke werkgevers

Westmore heeft een groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers. Wij werken intensief met hen samen en kunnen je daarom interessante technische functies bieden.

Open sollicitatie detachering technisch personeel

Verstand van techniek

De Westmore adviseurs komen zelf uit de techniek. Door hun technische achtergrond en de kennis van de technische arbeidsmarkt zijn ze voor jou een goede gesprekspartner. Op basis van jouw technische kennis, ervaring en ambities kunnen ze je inhoudelijk goed adviseren over de ideale volgende stap in je technische loopbaan en de bij jou passende organisaties. Met ons grote netwerk van opdrachtgevers vinden zij voor jou altijd de ideale volgende technische baan.

Vrijblijvend loopbaan advies

Als jij behoefte hebt aan een gratis en onafhankelijk advies over je technische loopbaan, ontwikkeling en beloning, ben je welkom voor een persoonlijk loopbaangesprek bij Westmore.

Samen met jou inventariseren we je competenties, persoonlijkheid en ambitie. Op basis hiervan adviseren we je over de ideale volgende stap in jouw technische loopbaan en bedrijven die bij je passen.

Na afloop weet je precies waar je staat en wat een ideale volgende stap in je technische loopbaan zal zijn. Indien relevant adviseren we je over mogelijke aanvullende specialisaties die je uitdagen en je waarde verhogen. Op basis van dit advies kun jij bewuste keuzes maken.

Persoonlijke aanpak

Bij Westmore heb je een vaste adviseur die jou goed kent. Wij luisteren goed naar jouw wensen en tonen interesse in wie jij bent en wat je wil bereiken. Wij bemiddelen je alleen voor technische functies die passen bij jouw zoekprofiel en stellen je alleen voor als jij daarmee akkoord bent.

Je krijgt van ons altijd zo snel als mogelijk een persoonlijke terugkoppeling van de gesprekken. Ook na de start in je nieuwe baan houden we regelmatig contact en kunnen we je coachen als jij daar behoefte aan hebt. Wij zijn pas tevreden als jij het bent!

Zekerheid van een goed contract
Wij werven technische professionals voor onze opdrachtgevers op zowel vaste als project basis. Ook wanneer je bij onze opdrachtgever start op projectbasis bestaat de kans op een vast dienstverband. 95% van onze professionals komt in vaste dienst bij onze opdrachtgevers.

vacatures-techniek-detachering-personeel

Techniek-homepage-personeel
Westmore-Facebook Westmore-Twitter Westmore-LinkedIn Westmore-Google+
Contact
Torenallee 20 (Strijp S)
5617 BC Eindhoven 
T. +31 85 - 40 117 40
E. info@westmore.nl
Westmore BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close