Technische vacatures

Benieuwd naar de laatste technische vacatures?

Vacatures

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt!

Vacatures

Voor de volgende stap in je Engineering carrière !

Engineering vacatures

Interview Alex Becks

Lees hieronder het opmerkelijke verhaal van Alex Becks. Alex is via Westmore actief bij Neways Advanced Applications.

Wie ben je?

Mijn naam is Alex Becks en ik werk als ervaren SMD-Operator bij Neways Advanced Applications. Ik ben 58 jaar oud en ik woon in Cuijk. Ik ben 2 maanden in dienst bij Westmore nadat ik één jaar in de WW heb gezeten. Op mijn leeftijd is het lastig om een baan te vinden, aangezien werkgevers het niet meer met je aan durven. Hierdoor ben ik ontzettend blij dat Westmore mij wel een kans gaf in de arbeidsmarkt.

Hiernaast ben ik vader van 3 kinderen waarvan er nog één thuis woont. Hiernaast ben ik al jarenlang voetbalcoach en sport ik regelmatig. Ik ben een rustige man en heb in het verleden veel gewerkt in de fijnmechanische techniek.
De specifieke kennis die bij Neways onontbeerlijk is heb ik opgedaan als sergeant 1e klasse (1978 – 1992) bij de afdeling depot electronics waar ik mede verantwoordelijk was voor het testen van elektronische onderdelen van vliegend materieel, het testen van software en de reparatie van printplaten.
Na mijn diensttijd heb ik o.a. als productie supervisor, productieplanner gewerkt en daardoor was ik de laatste jaren minder praktijkgericht.

Wat doe je nu precies?

Wat ik doe is echt precisiewerk Ik moet zeer nauwkeurig zijn en dat past bij mij. Mijn taak is om kleine elektronische deeltjes in elkaar te zetten. Ik ben verantwoordelijk voor het aanbrengen van componenten op printplaten met behulp van een SMD-machine. Ik ben nu weer in de praktijk actief, wat me enorm bevalt. Westmore heeft me overtuigd dat dit de juiste stap was!

Ik ben een 50+’er en ik denk dat mensen van mijn leeftijd nog jarenlang actief kunnen zijn in de technische praktijkwereld, mede door de ervaring die diegene met zich meebrengt. Wat mij opvalt is dat Westmore hier precies hetzelfde over denkt.

Hoe bevalt het?

Ik heb nog geen moment spijt gehad van de stap die ik heb gemaakt. Neways Advanced Applications is een prettige en rustige organisatie en dat vind ik prettig werken. Vanaf het begin kreeg ik veel vertrouwen. Ik doe werk wat ik al een tijd niet meer heb gedaan. Hierdoor was het fijn dat ik vanaf het begin meteen goed begeleid werd. Ik ben blij dat Westmore mij in contact heeft gebracht bij deze organisatie.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Westmore?

Ik heb gesolliciteerd op de vacature van SMD-Operator. Voordat ik in contact kwam met Westmore, heb ik op vele vacatures gesolliciteerd bij veel verschillende opdrachtgevers. Echter kreeg ik geen enkele baan toegewezen en dit lag voornamelijk aan mijn leeftijd. De opdrachtgevers gaven de voorkeur aan jongere werknemers, wat frustrerend was.

Uiteindelijk ben ik in gesprek gegaan met Westmore en binnen één week kon ik op gesprek bij Neways. De gesprekken met Westmore waren zeer prettig, aangezien Westmore specialistische kennis in huis heeft. Het is prettig om op dezelfde golflengte te zitten tijdens de gesprekken.

Wat heeft Westmore voor je gedaan?

Westmore heeft mij ondanks mijn leeftijd een nieuwe kans gegeven in de arbeidsmarkt. Ze gaven me het gevoel dat dit de juiste stap voor me zou zijn. Westmore zag mijn talent, ondanks ik al een tijd niet meer in de techniek had gewerkt. Samen met Westmore ben ik weer veranderd naar een echte praktijkman. Hier heb ik zeker geen spijt van. Westmore dacht met me mee welke stap het beste bij me zou passen.

Bij Westmore speelt leeftijd geen rol. Terwijl ik veel ervaringen had met opdrachtgevers waar ze niet ‘durfden’ te zeggen dat ze kozen voor een jongere werknemer, was Westmore duidelijk en keken ze naar mijn talent.

vacatures westmore

westmore technisch detacheerder
Westmore-Facebook Westmore-Twitter Westmore-LinkedIn Westmore-Google+
Contact
Torenallee 20 (Strijp S)
5617 BC Eindhoven 
T. +31 85 - 40 117 40
E. info@westmore.nl
Westmore BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close