Technische vacatures

Benieuwd naar de laatste technische vacatures?

Vacatures

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt!

Vacatures

Voor de volgende stap in je Engineering carrière !

Engineering vacatures

Interview Leon Kees

Leon is een CNC Buiger en is in dienst bij Smolenaers. Westmore heeft hem geholpen aan deze baan en Leon mag als tweede zijn verhaal doen via een interview.

Interview-Leon-Kees-Westmore

Wie ben je en wat voor werk doe je?

Ik ben Leon Kees, 45 jaar oud en werk momenteel bij Smolenaers Constructie en Plaatwerk in Nederweert. Ik werk hier sinds vorig jaar september nadat ik na 24 jaar ben gestopt bij mijn vorige werkgever. Samen met een collega buig ik het plaatwerk. Het uitdagende aan de baan is dat er enkele stuks, complex plaatwerk door ons worden gemaakt. Dit bevalt me zeer goed. Ik heb fijne collega’s, er hangt een fijne gemoedelijke sfeer binnen Smolenaers en daarnaast staat de organisatie open voor de werknemers.

Wat doe je buiten je werk?

Ik ben voetballeider bij het voetbalteam van mijn zoon. Verder speel ik elke vrijdagavond competitie darten in een vriendenteam. Hiernaast vind ik tijd doorbrengen met mijn gezin zeer belangrijk en hier neem ik dus ook graag de tijd voor.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Westmore?

Tijdens mijn vorige baan zag ik een vacature op de website van Westmore. Hier heb ik op gesolliciteerd en binnen de kortste keren kreeg ik Rob aan de telefoon. Het eerste fysieke gesprek met Rob kenmerkte zich vooral door de duidelijkheid die gecreëerd werd. Rob was geïnteresseerd in mijn persoon en wat ik deed. Hierdoor was het een soepel en prettig gesprek. Uiteindelijk ben ik niet in dienst getreden bij de organisatie van de vacature.

Wat heeft Westmore voor je gedaan?

Nadat de vacature waarop ik gesolliciteerd had niet doorging, gaf Westmore direct aan dat ze verder op zoek zouden gaan naar eventuele mogelijkheden. Ik hoefde niet weg bij mijn toenmalige werkgever, echter was ik toe aan iets nieuws. Franklin is vervolgens aan de slag gegaan voor mij. Ik heb regelmatig telefonisch contact gehad met Franklin en uiteindelijk kwam ik via Westmore in contact met Smolenaers. In eerste instantie zou ik eerst namens Westmore bij Smolenaers gaan werken, maar uiteindelijk wilde Smolenaers mij rechtstreeks in dienst hebben. Daar werk in nu bijna één jaar. Dus wat Westmore voor mij heeft gedaan? Westmore heeft mij de mogelijkheid gegeven om af te stappen van mijn baan waar ik niet meer goed in mijn vel zat en heeft mij vervolgens in contact gebracht bij een leuke, gemoedelijke organisatie waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Een dienstverband van 24 jaar verbreek je namelijk niet zomaar en heb ik met name op het menselijke vlak veel kunnen sparren met Westmore.

Wat kenmerkt Westmore volgens jou?

Westmore staat altijd voor je klaar! Wanneer ik belde, namen ze altijd de tijd voor me. Het is een professionele organisatie en het geeft om de sollicitanten en werknemers. Verder is het zeer duidelijk in de communicatie. Ook nu ik niet in dienst ben bij Westmore, heb ik nog contact met Franklin.

Wat is jouw specialisme en waarin wil je nog doorgroeien?

Ik vind het leuk om (jonge) werknemers op te leiden binnen mijn vakgebied. Hier ben ik ook goed in. De omgang met mensen hierin is belangrijk. Ik ben hierin zeer geduldig, waardoor ik duidelijk ben in mijn uitleg. Ik kan mensen goed dingen bijbrengen binnen mijn vakgebied. Ik zou graag door willen groeien door uit het fysieke gedeelte te stappen als plaatwerker en meer in een begeleidende functie te fungeren.
Westmore-Facebook Westmore-Twitter Westmore-LinkedIn Westmore-Google+
Contact
Torenallee 20 (Strijp S)
5617 BC Eindhoven 
T. +31 85 - 40 117 40
E. info@westmore.nl
Westmore BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close