Technische vacatures

Benieuwd naar de laatste technische vacatures?

Vacatures

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt!

Vacatures

Voor de volgende stap in je Engineering carrière !

Engineering vacatures

Interview Rene Tönisen

Rene is systeem monteur in de cleanroom en werkt via Westmore bij VDL ETG in Eindhoven. Rene is de eerste medewerker van Westmore die we op deze manier in het zonnetje zetten.

Wie ben je?

Mijn naam is Rene Tönisen, ik ben 38 jaar en woonachtig in Nijmegen. Op het moment ben ik werkzaam als systeem monteur in de cleanroom bij VDL ETG. Daar bevalt het me prima!

Mijn specialismen zijn mijn technisch inzicht, teamwork en de omgang met mensen. Het gaat hier verder dan enkel inhoudelijke taken, want ik vind het ook ontzettend belangrijk om collega’s te motiveren.

Naast mijn baan ben ik trotse vader van 3 kinderen. Ik houd van klussen in en rondom het huis. Ook sleutel ik graag aan auto’s en ben ik jeugdtrainer van voetbalvereniging a.v. FC Eindhoven.

Interview-Rene-Tönisen-Westmore

Wat doe je nu precies en hoe bevalt je werk?

Mijn huidige baan bevalt me zeer goed. Ik werk in een cleanroom bij VDL ETG en daar maken wij o.a. modules voor ASML. Deze modules zijn uiteindelijk bedoeld om geassembleerd te worden in de nieuwste generatie lithografische machines van ASML. Sinds vorig jaar leveren wij per 3 weken de modules af.

Wat mij bevalt binnen VDL ETG is de platte organisatiestructuur, collegialiteit en de werksfeer binnen het bedrijf. Intern is alles goed geregeld, zo ook de spullen die we nodig hebben.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Westmore en op welke baan heb je gesolliciteerd?

Het eerste contact met Westmore was door een project bij de Smink Group waar ik door Franklin geplaatst ben voor een project als monteur van high purity systemen. Na een jaar is dit project gestopt en heb ik na een loopbaangesprek bij Westmore de keuze gemaakt om de overstap te maken naar fijnmechanische montage in een cleanroom omgeving. Dit heeft geleid tot het project waar ik nu werk als systeem monteur bij VDL ETG.

Wat waren je ervaringen gedurende het proces?

Het eerste contact met Franklin was prettig hij heeft veel ervaring in de techniek en ziet ook mogelijkheden die je zelf niet bedenkt. Het was een open en constructief gesprek. Ook was het gesprek zeer informatief, ik kreeg meteen duidelijkheid over de organisatie van Westmore en over het bedrijf waar ik zou komen te werken, na een kennismaking bij de organisatie ben ik daar aan de slag gegaan.

Sinds ik voor Westmore werk houden ze regelmatig contact met de opdrachtgever en waardoor ik regelmatig te horen krijg hoe men denkt over mijn functioneren. Ook 's avonds heb ik regelmatig nog even app contact waardoor er snel geschakeld wordt als er iets aan de hand is. Kortom zowel voor als tijdens mijn plaatsing wordt alles professioneel maar ook menselijk afgehandeld.

Wat heeft Westmore voor je gedaan?

Westmore heeft mij in eerste instantie aan een baan geholpen als aankomend monteur en orbitaal lasser van high purity systemen. Nadat mijn vorige project is geëindigd heeft Westmore aangegeven dat ze me weer zo snel mogelijk aan een volgend project wilden helpen. Tijdens een loopbaangesprek heeft Franklin mij ervan overtuigd om de stap te maken naar een functie als cleanroom monteur.

Westmore was ervan overtuigd dat ik met mijn technische kennis een rol als mechatronicamonteur in de cleanroom zou kunnen vervullen en naar dat advies heb ik goed geluisterd. Binnen twee weken heeft Franklin mij geholpen aan een gesprek bij VDL ETG en daar ben ik enthousiast geworden over deze functie!

Direct daarna ben ik begonnen bij VDL ETG en dit bevalt enorm. Zonder Westmore zou ik eerlijk gezegd niet zitten waar ik nu zit.

Hoe kijk je naar Westmore als technisch detacheerder?

Duidelijkheid staat voorop bij Westmore. Ze durven het ook gewoon te zeggen als ze denken dat je iets nog niet kan of als dingen anders lopen dan gepland.

Dit vind ik ontzettend prettig, hierdoor weet je waar je aan toe bent. Westmore kijkt naar mij als mens en mijn ontwikkeling en blijft me ook begeleiden na de plaatsing.

Wat zijn kenmerken van Westmore?

Ik ken weinig bureaus die zo veel geven om hun personeel.

Het Westmore Team bestaat uit techneuten die een groot netwerk hebben maar ook over ontzettend veel kennis beschikken. Westmore heeft veel contacten binnen deze wereld. Westmore geeft je een garantie op een baan met een ontzettend breed netwerk binnen de techniek. Wanneer dit niet het geval is, geeft Westmore dit direct aan.

Westmore-Facebook Westmore-Twitter Westmore-LinkedIn Westmore-Google+
Contact
Torenallee 20 (Strijp S)
5617 BC Eindhoven 
T. +31 85 - 40 117 40
E. info@westmore.nl
Westmore BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close