Technische vacatures

Benieuwd naar de laatste technische vacatures?

Vacatures

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt!

Vacatures

Voor de volgende stap in je Engineering carrière !

Engineering vacatures

Interview Tijn van Wijk

Tijn is een zeer gedreven werknemer en student en is via Westmore gedetacheerd bij VDL ETG. Lees hieronder het gehele interview!

Interview-Tijn-van-Wijk-Westmore

Wie ben je?

Ik ben Tijn van Wijk, hbo-bedrijfskunde student en werktuigbouwkundige. Ik ben 28 jaar en besloot nadat ik een aantal jaren bij defensie heb gewerkt mezelf verder te ontwikkelen. Op korte termijn wil ik afstuderen. Naast veel studeren en werken sport ik graag. Je vindt me regelmatig in de sportschool of je ziet me zo nu en dan een rondje hardlopen.

Ik woon samen in Boxtel waar we ons huis helemaal naar eigen wens hebben verbouwd.

Wat doe je nu precies?

Ik ben voorman assemblage en montage bij VDL ETG. Een van mijn taken is dat de planning behaald wordt. Ik ben het aanspreekpunt binnen onze werkgroep, ik los eventuele problemen en ik zorg voor de materialen.

Hoe bevalt het?

Het werk bevalt me uitstekend. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. VDL ETG biedt me de mogelijkheid om mijn afstudeerproject bij het bedrijf te doen. Dit is een uitdaging want dit vergt extra kwaliteiten van mij als voorman! Ik vind het belangrijk dat ik mezelf kan ontwikkelen. Ik wil graag doorgroeien binnen VDL ETG. Ik zie hier nog genoeg kansen en ik heb het hier uitstekend naar mijn zin.

Hoe ben je in contact gekomen met Westmore?

Heel eerlijk, ik had nog nooit eerder van Westmore gehoord. Ik zag een vacature van Westmore en deze sprak mij aan. Via de website heb ik gesolliciteerd en Westmore nam zeer snel contact met me op. Vervolgens kon ik bij Franklin op gesprek komen. Op dat moment wist ik nog niet wat ik wilde. Omdat Westmore echt kijkt naar de werknemer en welke stap het beste bij de werknemer past, ben ik uiteindelijk niet gaan werken bij de werkgever van deze vacature. Westmore wilde mij niet zomaar bij een opdrachtgever plaatsen. Westmore is hierna actief blijven zoeken naar een kans voor mij.

Wat heeft Westmore voor je gedaan?

Omdat ik tijdens mijn sollicitatie nog niet precies wist welke kant ik op wilde, heb ik verschillende gesprekken met Franklin gehad. Tijdens deze gesprekken probeerde we mijn kracht boven water te krijgen. Door de goede gesprekken en kritische vragen kreeg ik nieuwe inzichten. Nadat ik dit even heb laten inzinken, wist ik na deze gesprekken wat voor mij de juiste stap zou zijn. Franklin is op zoek gegaan voor een bijpassende functie en uiteindelijk kwam ik terecht bij VDL ETG, waar ik als voorman cleanroomassemblage en montage aan de slag kon. Ik had geregeld contact met Westmore over de voortgang van de verschillende gesprekken bij de opdrachtgevers. Ik voelde me begrepen.

Wat waren je ervaringen gedurende het proces?

Franklin begreep mij en mijn situatie. Hij nam de tijd voor mij en hield contact ook al had hij niet direct een oplossing voor me. Ik ben ontzettend blij met deze keuze. Ik heb een vast contract opgezegd bij mijn vorige werkgever, maar ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het waren zeer prettige en persoonlijke gesprekken.
Westmore-Facebook Westmore-Twitter Westmore-LinkedIn Westmore-Google+
Contact
Torenallee 20 (Strijp S)
5617 BC Eindhoven 
T. +31 85 - 40 117 40
E. info@westmore.nl
Westmore BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close