Technische vacatures

Benieuwd naar de laatste technische vacatures?

Vacatures

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt!

Vacatures

Voor de volgende stap in je Engineering carrière !

Engineering vacatures

Interview Tony Taylor

Wie ben je?

Mijn naam is Tony Taylor, 44 jaar en geboren in Barcelona. Vanaf 1989 woon ik in Nederland en ik ben nu woonachtig in Eindhoven. Ik ben altijd in de techniek werkzaam geweest. Op het moment ben ik werkzaam als Operator bij VDL ETG in Eindhoven. Hier word ik gedetacheerd door Westmore. Dit bevalt mij zeer goed en ik ben zeer goed geholpen door Westmore.

Hiernaast heb ik één zoon. Ik ben een zeer sportief type. In mijn vrije tijd heb ik mijn diploma’s gehaald voor de CIOS en ik ben ook een tijd actief geweest als sportinstructeur. Fitness is zeker een passie van me, ik houd van fitness en hardlopen. Echter heb ik hier de laatste tijd wat minder tijd voor.

Wat doe je nu precies?

Ik ben actief als Operator, waar ik ook al veel ervaring in heb. Mijn taak is om producten aan te nemen van de laatste bankwerking. Ik werk met rvs, ijzer en aluminium. Deze producten worden door mij gewassen en verpakt. Vervolgens zijn deze producten klaar voor montage in de cleanroom.

Hoe bevalt het?

Mijn werk bevalt heel goed. Ik ben sinds juni actief bij VDL ETG en wordt tot half december gedetacheerd door Westmore. Ik voel voldoende waardering van mijn collega’s en baas en heb een goede band met ze. Ook heb ik voldoende contact met Westmore over mijn vorderingen. Mijn contactpersoon van Westmore is Nick van der Putten en hij komt regelmatig langs bij VDL ETG. Vervolgens kan ik even een praatje met hem maken en vertellen hoe het gaat met mijn werkzaamheden. Ik vind het prettig dat Westmore zo bereikbaar is.

Ik wil graag doorgroeien binnen VDL ETG. Ik ben alleen nog niet zo lang actief bij VDL ETG waardoor ik vind dat ik mijzelf eerst moet bewijzen. Er liggen ook zeker mogelijkheden om door te groeien binnen VDL ETG. Ik wil meer de focus leggen op kwaliteit. Ik ben al vaker gedetacheerd en dit bevalt me zeer goed.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Westmore?

Nick van der Putten van Westmore belde mij op aangezien mijn cv al in het systeem van Westmore stond en er een passende vacature was. Dit vond ik prettig, aangezien hij precies wist wat ik kon en wat hij met Westmore voor me kon betekenen. Al snel had ik een gesprek met Nick op het kantoor van Westmore. Dit gesprek beviel zeer goed. Ik had gelijk een klik met Nick. Vervolgens ben ik samen met Nick gaan kijken bij VDL ETG en kon ik daar op gesprek komen. Dit gesprek beviel ook goed en kon ik aan de slag bij VDL ETG. Het gehele traject heeft slechts 2 weken geduurd.

Wat heeft Westmore voor je gedaan?

Westmore heeft mij in een zeer kort tijdsbestek aan een baan geholpen bij een leuke werkgever en met een goed contract.

Westmore zag mijn kwaliteiten en nam contact met mij op met een geschikte vacature die mij aansprak. Ik heb zelf weinig hoeven doen, behalve dat ik naar het Westmore moest komen voor een gesprek. Westmore heeft het gehele sollicitatieproces in handen genomen.

Home-Westmore-technisch-detachering

technische-vacatures-detachering
Westmore-Facebook Westmore-Twitter Westmore-LinkedIn Westmore-Google+
Contact
Torenallee 20 (Strijp S)
5617 BC Eindhoven 
T. +31 85 - 40 117 40
E. info@westmore.nl
Westmore BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close