Technische vacatures

Benieuwd naar de laatste technische vacatures?

Vacatures

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt!

Vacatures

Voor de volgende stap in je Engineering carrière !

Engineering vacatures

KMWE Precision

KMWE Precision
KMWE is toeleverancier voor de hightech machinebouw en aerospace en bedient daarmee de luchtvaart-, semiconductor- en de medische markt en wetenschappelijke bedrijven. Het bedrijf is continue op zoek naar goede technische vakmensen.

In Westmore en Franklin van den Brand heeft KMWE een betrouwbare partner gevonden die KMWE op dit gebied kan ontzorgen. Zij zijn in staat echte allrounders te leveren die beschikken over de benodigde mechatronische disciplines. In de mechatronica verenigen werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- en regeltechniek en besturing zich. Dat vraagt om integrale kennis van en vaardigheden op deze gebieden en om toepassing ervan in (fijn)mechatronische systemen. Niet alleen het maken is belangrijk, maar zeker ook de disciplines m.b.t. het volledig testen en kwalificeren van deze hoogwaardige mechatronische systemen.

Westmore is verder in staat om snel te reageren, zorg te dragen voor kwaliteit en continuïteit en dit alles tegen een marktconforme prijs.
Ook denken zij mee over de nieuwe ontwikkelen in de markt zodat KMWE de technologische voorsprong kan behouden voor de toekomst.

Al met al is Westmore een partner waar KMWE mee samen de toekomst kan betreden.

Jochem Langendonk
Director Operation Systems KMWE
Deel dit bedrijf
Westmore-Facebook Westmore-Twitter Westmore-LinkedIn Westmore-Google+
Contact
Torenallee 20 (Strijp S)
5617 BC Eindhoven 
T. +31 85 - 40 117 40
E. info@westmore.nl
Westmore BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close