Technische vacatures

Benieuwd naar de laatste technische vacatures?

Vacatures

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt!

Vacatures

Voor de volgende stap in je Engineering carrière !

Engineering vacatures

Technisch personeel voor opdrachtgevers

Westmore, gespecialiseerd in het detacheren van personeel binnen de techniek

Westmore is een technisch detacheringsbureau en bemiddelt technisch specialisten, stafmedewerkers en managers in de technische maakindustrie. Het Westmore team bestaat uit techneuten en is gespecialiseerd in Eindhoven en omstreken.

Detachering met als doel het leveren van kwalitatief personeel

Voor onze technisch specialisten, stafmedewerkers en technisch managers bent u niet zomaar de volgende technische opdrachtgever. Bij de aanpak van Westmore staat de loopbaan en het profiel van de kandidaat centraal. Dit leidt ertoe dat onze technisch specialisten samen met onze medewerkers afgewogen keuzes maken die passen bij hun competenties, ambities en persoonlijkheid. Voordat wij dus mensen aan u voorstellen, weten we zeker dat zij uitstekend passen en voldoen aan het besproken profiel. Hierdoor weet u dat technisch personeel bij uw organisatie past.

Het verbinden van technisch personeel met de opdrachtgever

Westmore is trots op de technische maakindustrie en dat het hier een bijdrage aan levert als technisch detacheerder. Wij zijn in staat de zeer grote groep latent geïnteresseerden te verleiden én aan ons te binden. Onze medewerkers komen zelf uit de techniek, kennen de wereld van techniek en begrijpen de dilemma’s en barrières die technisch specialisten belemmeren bij het maken van een volgende stap. Onze focus op de individuele loopbaanwensen, beweegt goede techneuten ertoe uiteindelijk toch de volgende stap te maken en hun loopbaan een impuls te geven. U kunt ervan verzekerd zijn dat die bewuste keuze zorgt voor een loyale en resultaatgerichte specialist die zijn verantwoordelijkheid neemt.

Diensten van Westmore

Westmore biedt voor uw tijdelijke of vaste personeelsbehoefte een passende oplossing. Onze diensten omvatten:

  1. Kennis en capaciteit op tijdelijke basis
  2. Projectdetachering en uitzenden met recht op overname

Bent u op zoek naar technisch personeel en wilt u samenwerken met een ander detacheringsbureau dan u gewend bent? Neem dan contact met ons op of bekijk onze medewerkers!

contact opdrachtgevers westmore

team westmore technisch detacheringsbureau
Westmore-Facebook Westmore-Twitter Westmore-LinkedIn Westmore-Google+
Contact
Torenallee 20 (Strijp S)
5617 BC Eindhoven 
T. +31 85 - 40 117 40
E. info@westmore.nl
Westmore BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close