Technische vacatures

Benieuwd naar de laatste technische vacatures?

Vacatures

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt

Westmore begrijpt wat techneuten beweegt!

Vacatures

Voor de volgende stap in je Engineering carrière !

Engineering vacatures

Over Westmore

Onze missie

Westmore geeft vorm en inhoud aan de loopbaan van technisch specialisten, stafmedewerkers en managers in de technische maakindustrie. Wij stellen de wensen, ambities en ontwikkeling van mensen centraal en weten hen daardoor aan ons te binden. Deze bewuste keuze voor het investeren in talentvolle mensen, maakt Westmore de ideale partner voor veeleisende opdrachtgevers in de hightech maakindustrie die steeds op zoek zijn naar goede en gekwalificeerde professionals. Zo voegen wij waarde toe aan mensen en organisaties.

Onze ambitie

Westmore heeft de ambitie om binnen enkele jaren uit te groeien tot één van de meest toonaangevende en succesvolle specialisten in de hightech maakindustrie.

Onze kernwaarden

Westmore is een professionele organisatie waar de mensen het verschil maken. Onze kracht wordt door zowel het individu als de verschillende teams bepaald. De volgende kernwaarden kenmerken de mentaliteit en cultuur van onze organisatie.

Ondernemend en servicegericht

Westmore werkt alleen met gedreven en ondernemende mensen, die kwaliteit willen leveren en continu hun grenzen willen verleggen. Ondernemerschap gaat over beter willen zijn dan al je concurrenten. Beter zijn kan alleen door slim en hard te werken. Meer vragen stellen, beter luisteren, beter presteren.

Creatief en gedreven

Wij hebben de drive om de verwachtingen van onze professionals en opdrachtgevers te blijven overtreffen door creatief te zijn en meningen en ideeën te uiten en onze kennis te delen. Op deze manier lukt het ons altijd weer om onze kandidaten en opdrachtgever de juiste ondersteuning te geven. Die herkenbare gedrevenheid leidt tot loyaliteit en positieve energie.

Open en betrokken

Westmore is recht door zee. Eerlijk en oprecht in haar aanpak. Betrokken en mensgericht, met oog voor de mens achter het cv. Maar ook duidelijk en helder communicerend met onze professionals, opdrachtgevers en collega’s. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Onze cultuur

Westmore stimuleert medewerkers initiatief te nemen, creativiteit te tonen en meningen te uiten. Er heerst een open cultuur waar succes en kennis samen worden gedeeld. Waar medewerkers weten waar we voor staan. Waarbij het werk voldoening geeft en waardering oogst. Waar wij ervoor zorgen, dat onze opdrachtgevers meer dan tevreden zijn. Wij willen excelleren in onze vakgebieden. Zo hebben wij een cultuur waar iedereen trots op is.
Westmore-Facebook Westmore-Twitter Westmore-LinkedIn Westmore-Google+
Contact
Torenallee 20 (Strijp S)
5617 BC Eindhoven 
T. +31 85 - 40 117 40
E. info@westmore.nl
Westmore BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close